Selskapsmeny
VINTERMENY
Confitert laks
Med pepperrotkrem, småsalater og urteolje
Sprøstekt andebryst
Med gresskarkrem, syltet løk, sprø poteter og andesjy
Sjokoladekrem
Med solbær og hasselnøtter
LOKAL – helt norsk
Spekeskinke fra Tind
Med fennikel crudite og Valdresost
Kveite fra Hjelmeland
Med poteter fra Bjertnes & Hoel, vintergrønnsaker og persillesaus
Multer på rømmen
Marinerte multer fra vidda, med akevitt og Rørosrømme
SOMMERMENY
Nykokte grønne asparges
med hollandaise og urtesalat
Grillet kalveculotte
serveres med grønnsaksrisotto «prima vera»
sitroncurd og marengs
Sesongens bær
Lettrørte bær fra bonden med
sitroncurd og marengs
LOKAL – helt norsk
Bakt kveite
Med lettsyltet agurk, dillolje og seterrømme
Langtidstekt Vårlam
Lammebog med sommerens kremede grønnsaker og sennepssaus
Norsk rabarbra
Med vaniljesaus og kakesmuler
HØSTMENY
Pillede reker
Med gressløkemulsjon, cressalat og bufarostcrunch
skogsopprisotto og urteolje
Kylling og skogens gull
Sprøstekt kyllingbryst med
skogsopprisotto og urteolje
Tjukkmjølkspannacotta
med bringebær og pistasjkrokan
LOKAL – helt norsk
Norsk kalvecarpaccio
Med bufarost, ruccula og solsikkekjerner
Stekt brosme fra Sognefjorden
serveres med sesongens rotgrønnsaker og smørsaus
Bestemors epledessert
Epleterte med pisket sitronkrem og kanel
CULINARY TEAM SIGNATURMENY
Sticky Koreansk ribbe
med reker og sesongens grønnsaker
Sticky koreansk ribbe
med pak choy og shitakesopp
Japansk vaniljepudding
med tindved og marengs
VEGETARMENY
og frisk urtesalat
Caprese
kumelkmozzarella med confitert tomat,semitørket tomat, friterte kapers
og frisk urtesalat
Kremet risoni
med pannestekt sopp, parmesan og svartkålchips
Creme brulee
med frisk bringebærsorbet
VEGANSK MENY
og pistasjevinaigrette
Bete carpaccio
med artisjokk, brønnkarse
og pistasjevinaigrette
Panneristet kongeøsterssopp
blomkålkrem med julens krydder, potetgnocchi, hasselnøttolje og urtesalat
Variasjoner på eple
med vegansk vaniljesaus og karamellstøv