Konferansemeny
FROKOST
Rikholdig frokostbuffet basert på norske frokostvaner; assortert brød, pålegg, yoghurt med tilbehør og juice
VELKOMSTSERVERING
Bærekraftig, grønt og godt
Yoghurt bowl
med frukt og knasende sprø granola
Eple spesial
eplegrøt med bygg og spelt med eple- og rosinkompott
Chiapudding
med dagens bærcoulie
Kjøleskapsgrøt av havre
med kesam, tørket frukt, honning og nøtter
Dagens smoothie
Sesongens frukt
Fruktpause med nøtter og sjokolade
Sprø friske grønnsaker
med dipp
ENERGIPAUSE
Noe søtt ”attåt” og en pause sammen
Hjemmelaget granolabar
med nøtter og tørket frukt
Flapjack og juiceshot
Dagens kake
Assortert hvete- og wienerbakst
RUNDSTYKKER
Halve rundstykker standard
Ost, skinke, salami eller egg
Halve rundstykker luxus
Roastbiff, røket laks, brie, reker
WRAPS
Hummus, kylling og soyamarinert grønnkålmix
Teryakistekt laks med med kålsalat og wasabimajones
Krydderstekte bønner, avokadorøre og salsa
LONGBREAD SANDWICH
Kylling og chilimajones
Srirachamajones, vannameireker og kålsalat
BBQ falafel og coleslaw
NAANTABRØD
Reker, asiatisk kålsalat og mango-chili majones
BLT
Kylling, raita og soltørket tomat
FULLKORNSCROISSANT
Eggerøre og spekeskinke
Capresesalat og basilikum
Eggerøre og spekeskinke
SALAT
Vietnamese Beef Noodle salat
Cæsarsalat
med kylling, bacon og parmesandressing
Spekeskinkesalat fra Tind
Sprø salat med modnet spekeskinke, egg, gressløkrømme og melkebrød
Klassisk rekesalat
Spekeskinkesalat
Sprø salat med modnet spekeskinke egg, gressløkrømme og melkebrød
Salat Nicoise
med norsk røkt makrell, aspargesbønner og dillvinaigrette
Marinert bulgursalat
med grønnkål, syltet eple, soyabønner og hummus
Salat med ekte fetaost
solmodne kalamataoliven og livlige tomater
FOOD BOWLS
Salmon Poké
spicy laks med sushiris, avokado og ingefær
Økologisk Buddha bowl
couscous, egg, krydderstekte kikerter og hvit bønnehummus
Chicken bowl
sitron og hvitløksbakt kyllingbryst med hummus
RAMEN
Miso ramen
med ristet sopp, pak choy, chiliflakes og nudler
Ramen nudelsalat
med ingefær – og chilimarinerte svinestrimler
Ramen nudelsalat
med spicy vannameirreker
VARMRETTER
Søtpotet og aubergine curry
med ris og mandler
Grønnsakslasagne
med cottage cheese
Red curry goong
med vannameirreker og risnudler
Fiskegryte
med persillerot og dill
Beef bourguignon
med potet – og selleripure
Kyllinggryte
med soltørket tomat, kokosmelk og ris
Spagetti bolognese
med parmesan